Witam, mam pytanie odnośnie lusterek w E36 coupe, lakierowałem dla klientki lusterka oryginalne do E36 M3 coupe, po założeniu wynika z tego że są to lusterka angielskie, ponieważ nie widzę w prawym lusterku auta, ale jak siądę na miejscu pasażera to mogę ustawić pod te miejsce lusterka idealnie, czy jest możliwość wymiany samych wkładów czy nie ??
lewe jako tako da się ustawić ale w prawym widać "nic"
Lusterka E36 M3 coupe - pytanie
- yakuza
- Auto: M5f10,750f01,335f30,e46v8m62
- Kontakt:
Re: Lusterka E36 M3 coupe - pytanie
sie nic nie chwaliles wczoraj jak cos to ci pomoge w przerobce bo same wklady chyba nie pomoga
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
W e36 anglia/europa różnią się adaptery te przykręcane do auta same lusterka są jednakowe.
Niestety nie bardzo da się cokolwiek z tym zrobić trzeba wymienić adaptery ale sa praktycznie nie osiągalne
Niestety nie bardzo da się cokolwiek z tym zrobić trzeba wymienić adaptery ale sa praktycznie nie osiągalne
yakuza się nie chwaliłem bo dziś dopiero odbierała klientka auto, i wiesz próbowała ustawić lusterko a tu zonk, i moje pierwsze podejrzenie że to od anglika, więc trafnie
mały o jakich adapterach mówisz ?? możesz jakąś fotkę pokazać ??
mały o jakich adapterach mówisz ?? możesz jakąś fotkę pokazać ??
///M
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Cały element z którego wystają śrubki jest inny ma dłuższe lub krótsze i inaczej wyprofilowane szczebelki europa/uk przez co lusterko jest pod innym kątem.